Office Manager

Ben jij een organisatietalent met een passie voor plannen, coördineren en het creëren van een gastvrije werkomgeving? Heb je oog voor detail en ben je in staat om op kantoor alles tot in de puntjes te regelen? Als jij energie krijgt van het organiseren van evenementen en het ondersteunen van het People & Culture team, dan is de bijbaan werkstudent Office Manager bij KVL op jouw lijf geschreven.

Dit is wat je kunt verwachten van je bijbaan als werkstudent Office Manager:


Wat ga jij doen

Wat ga je doen als werkstudent Office Manager:

Als werkstudent Office Manager bij KVL ben jij het eerste aanspreekpunt op kantoor en ondersteun je Louise bij diverse taken, waaronder het organiseren van evenementen en het onderhouden van contacten met externe stakeholders. Deze veelzijdige functie biedt dagelijkse uitdagingen, waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je krijgt een breed scala aan verantwoordelijkheden en profiteert van de begeleiding en training van Louise, onze ervaren kracht.

Je bent het aanspreekpunt voor collega's, waarbij je zorgt dat alles soepel verloopt, van telefoonbeheer tot het beheren van een drukke agenda. Binnen ons team stimuleren we niet alleen je professionele groei, maar bieden we ook doorgroeimogelijkheden en de vrijheid om initiatief te tonen. Bij een goed dienstverband, krijg je de kans om tijdens de zomervakantie bij ons te blijven werken en praktijkervaring op te doen.

KVL

80 medewerkers

Rotterdam. In de Van Nelle Fabriek (Unesco werelderfgoed).

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Arbeid- & organisatie

Customer Support

Event management

Event Planning

Human Resources

Management

Salarisadministratie / Payrol

Meer

Talenten

Besluitvaardigheid

Discipline

Energie

Meer


Wie zoeken wij

 


Wat bieden wij

 

 

Wil je meer weten over de vacature stel je vraag aan onze Corporate Recruiter Mariam via recruitment@kvl.nl


Wie zijn wij

Bringing Analytics to the People

Wij dromen over een wereld waarin iedereen de kracht van data gebruikt om zijn werk en leven beter te maken. Een datagedreven en datagedragen wereld.

Wij helpen organisaties om meer datagedreven te worden met als resultaat: betere beslissingen, optimalisatie van processen, nieuwe producten en diensten, betere klantenservice en meer draagvlak binnen de organisatie.

Talent Acquisition Consultant

Amsterdam

Bekijk vacature

Sales Consultant

Amsterdam

Bekijk vacature

Sales Consultant

Rotterdam

Bekijk vacature

Risico Manager

Rotterdam

Bekijk vacature

Talent Acquisition Specialist

Amsterdam of Den Bosch

Bekijk vacature