Sales Consultant

Ben je een Viber dan werk je bij Vibe Group, een internationale IT staffing en consulting organisatie met een sterke en eigen cultuur. Dé Vibe. Wat houdt die Vibe in? Drive. Passie. Gaan voor die extra mile. Kansen creëren en prestaties neerzetten. Wilskracht tonen: als je iets wil, dan lukt het je ook. Dit is de winnaarsmentaliteit die je nodig hebt om als Sales Consultant de perfecte match te maken tussen IT-professionals en organisaties. Het is dé Vibe die je elke dag motiveert om de grootste impact te maken op carrières van de IT-professionals, de groei van organisaties en het versnellen van de digitale transformatie. Connecting people to create futures is wat je doet.

 


Wat ga jij doen

3 REDENEN OM SALES CONSULTANT TE WORDEN BIJ VIBE

1. Wat krijg je als Sales Consultant?

2. Wat kun je bereiken?

Waar je bij andere organisaties moet wachten tot een collega boven je doorgroeit, vertrekt of met pensioen gaat, is er bij Vibe Group maar één die jouw groei bepaalt: jijzelf. Bij ons kan iedereen manager of director worden. Sterker nog: onze hele organisatie is erop gericht om jouw ondernemerskills te stimuleren en je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Iedereen volgt zijn/haar eigen groeipad.

3. Wat is jouw ‘road to success’?

Vibe Group

+/- 370 medewerkers

Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen Brussel, Düsseldorf

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Accountmanagement

Arbeids- en Organisatiepsychologie

Entrepreneurship

Management

Recruitment

Sales

Sales funnel

Talent Management

Meer

Talenten

Ambitie

Commercialiteit

Klantgerichtheid

Meer


Wie zoeken wij

Wat heb je nodig om Sales Consultant te worden bij Vibe Group?


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Je komt te werken bij Vibe Group

Vibe Group is in 2011 opgericht door de founders Daniël Visser en Bernd van Baars. De organisatie is sindsdien autonoom gegroeid tot een gerenommeerde multinational actief met vier IT-niche brands in drie landen. Inmiddels zijn we de leading IT staffing en consulting organisatie. Onze missie is connecting people to create futures. Dit doen we door middel van onze vier niche brands, die zich allemaal specifiek richten op een deel van de IT-markt. Visser & Van Baars richt zich op BI, Data & Analytics. Spilberg focust zich op IT Development en Testing, Eswelt opereert uitsluitend binnen de ERP- en CRM-niche en Tergos is gericht op IT Infrastructure & Security. Behalve dat je als Sales Consultant voor één van de vier niche brands werkt, ben je ook verantwoordelijk voor je eigen marktsegment (sub-niche, type dienstverband en regio). Dit noemen we de triple niche focus. Op die manier ben je de absolute expert binnen jouw segment en kun je de beste, slimste, snelste en meest kwalitatieve service verlenen. Geen zorgen, met onze trainingen op maat ben je in no-time up to speed.

 

Vibe Group streeft als werkgever gelijke kansen voor alle Vibers na. Wij waarderen iedereen om individuele bijdragen en authenticiteit. Daarnaast committeren wij ons aan het promoten van gelijkheid, diversiteit en het creëren van een inclusieve werkomgeving.

 

TOON INTERESSE IN DEZE FUNCTIE

Past deze rol bij jou? Laat dan nu direct je gegevens achter! Voor vragen kun je ook altijd bellen met Dietske Koolhaas via +31 (0) 20 217 0669 .

 

* we will not process applicants whom do not speak Dutch fluently.

Stage bedrijfskunde

Ridderkerk

Bekijk vacature

Business Consultant

Sliedrecht

Bekijk vacature

Stage | Recruitment & Marketing

Capelle aan den IJssel

Bekijk vacature

Stage Grafisch Design / DTP

Rotterdam

Bekijk vacature

Internship Growth / E-Commerce

Rotterdam

Bekijk vacature