Talent Acquisition Specialist

Ben jij een enthousiaste Talent Acquisition Specialist die voor ons detacheringslabel The.NextGen de beste IT-specialisten aan ons weet te binden? Wil jij je eigen business draaien en jouw skills inzetten voor next-leven succes? Dan zoeken wij JOU!


Wat ga jij doen

Als Talent Acquisition Specialist ben jij dé kracht achter het aannemen van gekwalificeerde IT-talenten voor het aan jou toegewezen specialisme binnen The.NextGen, om zo een bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkelingen van Elevation Group. Binnen de rol ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces. Ook fungeer je eerste aanspreekpunt voor kandidaten en hiring managers binnen jouw discipline.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

Elevation Group

250 werknemers

Amsterdam, Den Bosch en Düsseldorf.

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Arbeid- & organisatie

Career Management

HR Analytics

Human Resources

Marketing

Organizational Psychology

Persona

Process development in HR Applications

Recruitment

Salarisadministratie / Payrol

Social Psychology

Talent Management

Training

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen

Ambitie

Assertiviteit

Meer


Wie zoeken wij

Als Talent Acquisition Specialist ben je een expert in het aantrekken en boeien van potentiële kandidaten. Je hebt een zelfverzekerde manier van communiceren en weet jouw enthousiasme als geen ander over te brengen. Je zoekt continu naar mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en je gedijt goed in een dynamische en commerciële werkomgeving. Je toont initiatief in het contact met alle stakeholders en gaat alleen voor het allerbeste resultaat.

 

Verder breng je het volgende mee:


Wat bieden wij

Een baan waar jouw bijdragen direct invloed hebben op de groei en het succes van onze organisatie! Je werkt samen met ambitieuze, energieke collega’s met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar in een ondernemende bedrijfscultuur op het mooiste kantoor van Amsterdam-Zuid of Den Bosch.

 

Verder bieden wij jou:


Wie zijn wij

Elevation Group is een snelgroeiende organisatie, waarbinnen we onder verschillende labels specialist zijn in IT-staffing. Als trotse winnaar van de FD Gazellen Award voor het snelstgroeiende bedrijf in de categorie groot (regio West), koppelen wij met ruim 250 collega’s dagelijks IT-specialisten aan de mooiste opdrachtgevers.

Als Talent Acquisition Specialist werk je in een team met gedreven collega’s met hetzelfde doel: het beste talent aan onze organisatie toevoegen. Want wij streven naar het beste, iedere dag weer een beetje beter.

Learn, level up, repeat. Let’s Elevate Together.

Marketing Manager

Rotterdam

Bekijk vacature

Business Consultant

Sliedrecht

Bekijk vacature

Stage | Recruitment & Marketing

Capelle aan den IJssel

Bekijk vacature

Stage Grafisch Design / DTP

Rotterdam

Bekijk vacature

Internship Growth / E-Commerce

Rotterdam

Bekijk vacature