Talent Acquisition Consultant

Samen met een succesvol team van collega’s, zorg jij ervoor dat de exponentiële en duurzame groei die onze organisatie doormaakt, kan worden voortgezet. En 'along the way' helpen wij jou met een vliegende start van je carrière in het bedrijfsleven.

Heb jij ervaring in corporate recruitment en ben jij een geboren onderhandelaar met bovengemiddelde interesse in mensen? Lees dan verder (of solliciteer direct)

 


Wat ga jij doen

Het team Talent Acquisition vertaalt de strategie en ambitie van Vibe naar mensen. Dat doen wij op een zeer effectieve manier. Daarbij maken we gebruik van oa. social media en linkedin recruiter, maar vooral ook heel veel actief benaderen van talent via ons belangrijkste wapen.. de telefoon.

WIE BEN JIJ?

Jij bent vooral een indrukwekkende persoonlijkheid. Iemand die een (blijvende) indruk achterlaat door jouw manier van communiceren en je presentatie. Daarnaast sta je te boek als iemand met een enorme overtuigingskracht. Je bent competitief ingesteld en tegelijkertijd sociaal vaardig (empathie, luisteren, meedenken).

JOUW FUNCTIE ALS TALENT ACQUISITION CONSULTANT

In de rol van Talent Acquisiton Consultant, ben jij een belangrijke speler op ons schaakbord. Je profileert en manifesteert je als een volwassen partner naar onze interne klanten (Business managers, staff managers en board of Directors). Je ziet toe op een strak interviewproces waarin elke stakeholder zijn/haar rol serieus neemt. Je zult bij ons ervaren dat wij veel tijd en energie steken in de ervaring die kandidaten en medewerkers bij ons krijgen.

In de praktijk ben je vooral bezig met:

Daarnaast ook nog:

Vibe Group

+/- 370 medewerkers

Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen Brussel, Düsseldorf

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Arbeid- & organisatie

Arbeids- en Organisatiepsychologie

Communicatie/PR Algemeen

Employer Branding

Leads

Recruitment

Sales

Social Media

Talent Management

Meer

Talenten

Ambitie

Assertiviteit

Besluitvaardigheid

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij

Vooropgesteld ga je werken in één van de meest succesvolle Talent Acquisition teams van Amsterdam (en misschien wel Nederland). We besteden bijzonder veel aandacht aan het verbeteren van onze skills en het voorblijven van de concurrentie (want die is moordend). Maar voor niks gaat de zon op dus:

 


Wie zijn wij

Vibe Group is een internationale IT-staffing organisatie met Nederlandse roots. We zijn inmiddels onder meer gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam, in Antwerpen, Brussel, Düsseldorf en Rotterdam. Meer weten over Vibe Group? Bekijk dan onze website en social kanalen. We zijn actief op LinkedIn, YouTube en Instagram.

 

Wij geloven in de kracht van specialisme. Onze brands Visser & Van Baars, Spilberg, Eswelt en Tergos richten zich ieder op een aparte niche binnen de IT-markt. Met onze propositie “meer weten van minder” kunnen wij van grotere toegevoegde waarde zijn voor onze stakeholders.

 

Vibe Group is in 2011 opgericht en heeft in korte tijd een enorme groei doorgemaakt en we groeien nog steeds in hoog tempo door. De uitgekiende nichestrategie, het uitgebreide trainingsprogramma en de zeer ondernemende cultuur leggen de basis voor ons succes. We zijn salesgedreven maar we richten ons ook op langetermijnrelaties en zorgen dat onze klanten en kandidaten zeer tevreden zijn. Op deze manier brengen we carrières in een stroomversnelling en dat is ook waar we naar streven voor onze eigen mensen.

TOON INTERESSE IN DEZE FUNCTIE

Past deze rol bij jou? Laat dan nu direct je gegevens achter! Voor vragen kun je ook altijd bellen met Dietske Koolhaas, Manager Talent Acquisition +31 (0) 20 217 0669 .

Marketing Manager

Rotterdam

Bekijk vacature

Business Consultant

Sliedrecht

Bekijk vacature

Stage | Recruitment & Marketing

Capelle aan den IJssel

Bekijk vacature

Stage Grafisch Design / DTP

Rotterdam

Bekijk vacature

Internship Growth / E-Commerce

Rotterdam

Bekijk vacature