Sales Engineer Heating regio Zuid Nederland

Als Sales Engineer Heating zet je jouw commerciële vaardigheden en technische kennis van hybride en all electric warmtepomptechnologie in om prospects en klanten het beste advies te geven. Samen met hen realiseer je de mooiste projecten. 


Wat ga jij doen

Als Sales Engineer Heating ben je binnen jouw werkgebied verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van Daikin. Je geeft presentaties, bezoekt relevante beurzen en bezoekt samen met klanten en relaties onze fabrieken (België, Tsjechië).

In samenwerking met de collega's van marketing positioneer je de Daikin Heating producten en oplossingen in de adviserende en commerciële kanalen en weet je vertrouwen op te bouwen. Je klanten en relaties zijn (F-gas en CV) installateurs, adviseurs, institutionele beleggers, vastgoedbeheerders, architecten en woningbouwverenigingen.

Je bent verantwoordelijk voor:

Daikin Nederland

200

Capelle aan den Ijssel

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Accountmanagement

Business Consultancy

Business Development

Consultancy

Electrotechniek

Logistiek

Sales

Meer

Talenten

Besluitvaardigheid

Commercialiteit

Delegeren

Meer


Wie zoeken wij

De ideale kandidaat heeft een klantgerichte mindset en een ondernemende, resultaatgerichte instelling. Je speelt tijdig in op de klantbehoefte, hebt kennis van warmtepomptechnologie (op product- en totaalinstallatieniveau) en bent in staat je kennis te delen. Met jouw conceptueel denkvermogen en je overtuigingskracht weet je jouw salestrajecten tot een succes te maken. Het vastleggen van je salesactiviteiten in een CRM-ststeem (ervaring met SAP is een pré) is voor jou een vanzelfsprekendheid. Daarnaast zien we graag:


Wat bieden wij

 


Wie zijn wij

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter klimaat. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: relaties, geloofwaardigheid en ondernemerschap.

Daikin Nederland is een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. Daikin is wereldwijd toonaangevend in de airconditioningmarkt en marktleider in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle a/d IJssel. Naast de producten voor de airconditioningmarkt, richten wij ons ook op de marktsegmenten voor verwarmingssystemen, koudwatermachines en koel- en vriestechniek. Hiermee leveren we klimaatoplossingen voor de residentiële, commerciële en industriële markten. Onze afdeling Service levert aanvullende diensten, waarbij onderhoud en reparatie ook voor producten van andere fabrikanten beschikbaar is.

Consultant

Den Haag, Utrecht en Arnhem

Bekijk vacature

Customer Success Manager

Rotterdam

Bekijk vacature

Talent Acquisition Consultant

Amsterdam

Bekijk vacature

Sales Consultant

Amsterdam

Bekijk vacature

Sales Consultant

Rotterdam

Bekijk vacature