Functioneel Applicatiebeheerder

Ben jij een enthousiaste functioneel IT-er met een hands-on mentaliteit en innovatieve ideeën? Word je blij van samenwerken met gebruikers en de technische ICT-ers? Dan is de rol van Functioneel Applicatiebeheerder bij DSW mogelijk wat voor jou!


Wat ga je doen

Als Functioneel Applicatiebeheerder werk je op het grensvlak van gebruikers en ICT. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de informatiesystemen en de inrichting van processen. Hierbij ben je in nauw contact met de gebruikers waardoor je ze kunt ondersteunen bij problemen en snel verbeterpunten ziet. Deze verbeteringen vertaal je naar specificaties waarmee de wijzigingen vervolgens spoedig door het scrum team ontwikkeld kunnen worden. Uiteindelijk ben je ook nauw betrokken bij het testen en de invoering van deze systeemwijzigingen en begeleid je daarbij de gebruikers. Verder ben je verantwoordelijk voor het aanpassen van onze functioneel configurabele systemen bij de veelal jaarlijkse wettelijke aanpassingen.

Binnen DSW werken we agile. Naast het contact met de gebruikers vorm je ook onderdeel van het scrum team: je werkt samen met de Product Owner, andere analisten, ontwikkelaars en testers. Je staat stevig in je schoenen, neemt zelf initiatief en weet je weg goed te vinden binnen de organisatie.

DSW Zorgverzekeraar

700 medewerkers

Schiedam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Automatisering/IT

Bedrijfskundig

Business Analyse

Customer Support

Data Analyse

Data Science (general)

Information Security Management

Meer

Talenten

Flexibiliteit

Innovativiteit

Klantgerichtheid

Meer


Wat verwachten we van jou


Wat bieden wij jou


Wie zijn wij

DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met landelijk ruim 700.000 verzekerden. Bij DSW vinden we dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Daarom zijn wij nauw bij de zorg betrokken, hebben we een uitstekende relatie met onze klanten én zorgverleners en participeren we in veel zorginhoudelijke projecten. Veel van de systemen die ons helpen bij de serviceverlening aan onze verzekerden, bouwen wij zelf. Voorbeelden hiervan zijn onze websites (dsw.nl, mijn.dsw.nl) en apps die we continu testen op gebruiksvriendelijkheid. Ook meer op de achtergrond werken we hard aan nieuwe en huidige systemen om te zorgen voor een snelle en correcte dienstverlening.

Werken bij DSW betekent onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie. Er heerst een no-nonsense cultuur. Samen maken we het verschil! Alles wordt in het werk gesteld om onze klanten goede service te verlenen.

DSW is groot genoeg om echt onderscheidend te kunnen zijn. DSW kenmerkt zich als een familiebedrijf en is klein genoeg om de flexibiliteit en snelheid niet te verliezen, maar is ook groot genoeg om grote dingen te kunnen aanpakken.

Corporate Recruiter

Utrecht

Bekijk vacature

Oproepkracht receptie/facilitair medewerker

Den Haag

Bekijk vacature

Open sollicitatie stageopdracht

Gouda

Bekijk vacature

Open Sollicitatie IT junior

Gouda

Bekijk vacature

Open sollicitatie afstudeeropdracht

Gouda

Bekijk vacature