Oproepkracht receptie/facilitair medewerker

Ben jij gedreven, dienstverlenend en beschik je over een echte hands-on mentaliteit? Wil je meebouwen aan de toekomst van de zorg vanuit het hart van de digitale zorgcommunicatie in Nederland? Solliciteer dan op de functie van receptie/facilitair medewerker bij VZVZ!


Wat ga jij doen

Als receptie / facilitair medewerker heb je een belangrijke rol binnen VZVZ. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de interne en externe klant en zorgt ervoor dat onze facilitaire dienstverlening vlekkeloos verloopt. Je werkt hard om ervoor te zorgen dat alles op facilitair gebied op orde is. Je taken zijn  heel divers, van receptietaken tot het regelen van bijeenkomsten, postverwerking, beveiliging, catering en de afhandeling van telefoonverkeer en meldingen. 

VZVZ staat voor een toekomst waarin ons kantoor een plek is om te ontmoeten, samen te werken en te verbinden. Gastvrijheid, flexibiliteit en hospitality zijn daarbij onmisbaar en als facilitair medewerker speel je hierin een cruciale rol. Binnen jouw rol als receptie / facilitair medewerker heb je te maken met alle afdelingen binnen VZVZ. Jouw team maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsvoering. 

VZVZ

150 collega’s

Den Haag

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Arbeid- & organisatie

Customer Support

Gezondheidszorg

Talenten

Energie

Flexibiliteit

Klantgerichtheid

Meer


Wie zoeken wij

Wij zoeken een energieke en dienstverlenende collega die het leuk vindt om collega’s en bezoekers met een glimlach te ontvangen. Gastvrijheid en hospitality zijn voor jou vanzelfsprekend. Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je een echte aanpakker. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een klant- en servicegerichte instelling, met gevoel voor kwaliteit en een gestructureerde werkwijze.  

Daarnaast breng je het volgende mee: 


Wat bieden wij


Wie zijn wij

VZVZ is een organisatie met bevlogen mensen, gedreven door het maatschappelijk belang. Een professionele organisatie waarin met veel enthousiasme gewerkt wordt aan betere gegevensuitwisseling en gegevensbeschikbaarheid in de zorg. Wij vinden het belangrijk dat medische gegevens in de zorg goed, veilig en betrouwbaar uitgewisseld kunnen worden. Hiervoor beheren wij onderliggende techniek en afsprakenstelsels. En VZVZ organiseert de samenwerking tussen organisaties en levert expertise. Daarmee verbinden we de zorg.

Project Management Traineeship | september 2024

Utrecht

Bekijk vacature

Business Processmanagement Traineeship | september 2024

Utrecht

Bekijk vacature

Stage bedrijfskunde

Ridderkerk

Bekijk vacature

Python Developer

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Scientist

Rotterdam

Bekijk vacature