Corporate Recruiter

Wil jij meebouwen aan de groei van VertX? Sta jij aan het begin van je carrière of ben je toe aan de volgende stap? Heb jij een drive om te scoren en durf je keuzes te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga jij doen

Als corporate recruiter voor VertX denk jij in kansen. Je vindt het leuk creatief te zijn en te bouwen. Je weet als geen ander hoe jij ons team met nieuwe collega’s kan uitbreiden. Want alleen met de juiste mensen aan boord, zijn wij in staat onze (groei)doelstellingen te realiseren. Jij gaat graag het gesprek aan met kandidaten om te achterhalen wat hun ervaring is, maar vooral waar hun ambities liggen. Door jouw oprechte interesse in mensen ben jij in staat om kandidaten voor langere tijd aan ons te verbinden en voelen zij zich thuis bij VertX. Je zorgt voor een uitstekende candidate experience. Ook als een kandidaat niet start met een nieuwe baan bij VertX zal hij of zij het wervingsproces herinneren als een positieve ervaring.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces en daarnaast ben je bezig met projecten o.a. op het gebied van campus recruitment, employer branding, referral recruitment en recruitment marketing. Op dit moment bestaat ons w&s team uit een corporate recruiter, die eind juli met zwangerschapsverlof gaat. Wij zijn daarom per direct op zoek naar uitbreiding!

VertX

50 medewerkers

Utrecht

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Consultancy

Employer Branding

Recruitment

Talenten

Ambitie

Besluitvaardigheid

Commercialiteit

Meer


Wie zoeken wij

De rol van corporate recruiter is jou op het lijf geschreven als jij denkt in kansen en mogelijkheden. Jouw omgeving omschrijft jou als enthousiast, ondernemend en resultaatgericht en op het gebied van communicatieve vaardigheden scoor jij hoog. Idealiter heb je minstens twee jaar werkervaring, of je hebt relevante kennis opgedaan tijdens stages of bijbanen in het recruitmentvak.


Wat bieden wij

Bij VertX ben je verzekerd van ongekend vertrouwen en een sterk ondersteunend team. Samen streven we naar succes, en onze reputatie is gebouwd op groeikansen, persoonlijke begeleiding en sterke teambanden. Hier krijg je alle ruimte om je eigen weg te banen en je carrière te vormen, inclusief de kans om diverse cursussen en trainingen te volgen.

Hier hoort bij:

Daarnaast bieden wij jou:


Wie zijn wij

VertX is een jong, dynamisch en snelgroeiend consultancy bedrijf. We omschrijven onszelf als dé specialist in het leiden en ondersteunen van projecten. Ons team bestaat uit organisatorische talenten en inhoudelijke specialisten die in staat zijn om onze klanten te voorzien van oplossingen op het gebied van projectmanagement, business proces management en datamanagement. Onze klanten zitten door heel Nederland en variëren van de overheid, financiële dienstverlening en de energiesector. Je kunt hierbij denken aan organisaties zoals Vattenfall, Rabobank en de Belastingdienst.

Onze medewerkers ervaren VertX als een gezellige en informele organisatie waar de deur altijd open staat. We bouwen graag een band met je op en vinden het belangrijk dat jij je helemaal op je plek voelt. Wij staan voor het bieden van kansen en ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij we écht kijken naar waar jij naar toe wilt.

Stage bedrijfskunde

Ridderkerk

Bekijk vacature

Stage | Recruitment & Marketing

Capelle aan den IJssel

Bekijk vacature

HR medewerker

Rotterdam

Bekijk vacature

Talent Acquisition Intern

Rotterdam - NL

Bekijk vacature

Stage HRM

Lelystad

Bekijk vacature