Trainee

Bijna afgestudeerde masterstudenten opgelet!

Weet jij nog niet wat je na het afronden van jouw master gaat doen? En wil jij graag snel aan de slag als basispsycholoog? Dan is het traineeship van HSK iets voor jou!

We weten hoe lastig het kan zijn om een baan als basispsycholoog te bemachtigen als je nét klaar bent met je master. Daarom hebben we bij HSK een traineeship ontwikkelt die jou binnen 11 maanden klaarstoomt voor een baan als basispsycholoog.


Wat ga jij doen

Het traineeship

Ons traineeship – de kweekvijver voor nieuw talent – is een intensief opleidingsprogramma gericht op Cognitieve Gedragstherapie en psychologische interventies onder leiding van een regiebehandelaar. Je leert hoe je zelfstandig psychologische interventies uitvoert.
Het traineeship ziet er als volgt uit:

Kortom: je leert tijdens dit traineeship alle ins en outs van het werken als therapeut.

Mental Care Group

bijna 2300 medewerkers

Door heel Nederland

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Gezondheidszorg

GGZ

Psychologie

Talenten

Ambitie

Assertiviteit

Creativiteit

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij

Wat bieden we jou?

Jij gaat een vliegende start van jouw carrière als therapeut tegemoet, door middel van intensieve begeleiding (bestaande uit supervisie en werkbegeleiding) en opleidingsdagen. Opleidingsgeld, begeleiding en materiaal worden door ons vergoed.

Verder bieden wij het volgende:


Wie zijn wij

Over NL Mental Care Group

Mentaal Beter, HSK Groep, Opdidakt, Vitalmindz, AlleskITs, Siggie en De Gezonde Zaak zijn allemaal onderdeel van de NL Mental Care Group. Met meer dan 2000 medewerkers door het land zetten wij ons iedere dag in om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, van jong tot oud en van Groningen tot Maastricht. Het is ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van mentale uitdagingen. Wij leren van en met elkaar, versterken elkaar waar mogelijk en maken het verschil waar nodig. Samen staan wij sterk voor een mentaal gezond, vitaal en veerkrachtig Nederland.

Het traineeship wordt gevolgd bij HSK.
HSK is een landelijk opererende organisatie voor psychische zorg en is gespecialiseerd in werknemerszorg. HSK biedt bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Wij bieden behandelingen op basis van cognitieve gedragstherapie, EMDR en online therapie in de basis ggz en specialistische ggz.

Fraude Onderzoeker

Schiedam

Bekijk vacature

Oproepkracht receptie/facilitair medewerker

Den Haag

Bekijk vacature

Masterstudent Farmacie

Den Haag

Bekijk vacature

Jeugdbeschermer

Rotterdam

Bekijk vacature

Implementatie Consultant – Zorg

Zaandijk

Bekijk vacature