Test Analist

Ben jij een enthousiaste analist met innovatieve ideeën? Kun je anderen overtuigen en vervolgens de ideeën samen met je collega’s daadwerkelijk realiseren? Dan is de rol van Business Analist bij DSW mogelijk wat voor jou!


Test Analist

De kleinste details ontgaan jou niet en je doet er alles aan om met jouw expertise bij te dragen aan een nog betere service voor onze verzekerden. Functionele én technische fouten spoor je op en breng je op de juiste manier onder de aandacht van analisten of ontwikkelaars.

Je werkzaamheden beslaan het gehele testproces: voorbereiden, specificeren, uitvoeren, afronden en overdragen. Je zorgt voor testcases en testscripts. Als ’kenner’ van de te testen applicatie maken we graag gebruik van jouw ervaringen. Je signaleert, onderzoekt en analyseert knelpunten en doet voorstellen tot verbetering van de usability. Kortom, je levert een grote bijdrage aan de kwaliteit en de gebruikersvriendelijkheid van de systemen van DSW.

DSW Zorgverzekeraar

700 medewerkers

Schiedam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Automatisering/IT

Customer Support

Software development

Software Engineering

Tester

Meer

Talenten

Creativiteit

Focus op details

Innovativiteit

Meer


Jij hebt


Wij bieden:

Disclaimer

Wij vinden het belangrijk om de selectieprocedure zo goed en zorgvuldig mogelijk te kunnen uitvoeren. Het screenen van openbare social media pagina's zoals Linkedin of Instagram behoort hierbij tot de mogelijkheden. Mocht deze screening vragen oproepen, dan zal dit tijdens een eventueel selectiegesprek bespreekbaar worden gemaakt.


Bedrijfsprofiel

DSW Zorgverzekeraar is een middelgrote zorgverzekeraar met zo'n 530.000 verzekerden. DSW heeft een regionaal karakter. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam en is voor bijna alle medewerkers de vaste werklocatie. DSW heeft daarnaast drie loketten. Twee van de loketten zijn gevestigd op een vaste locatie; één in Delft en één in Vlaardingen. Het derde loket is mobiel en rijdt naar verschillende plekken in het de omgeving. Zo is DSW voor veel klanten dichtbij.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg, van hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s betalen. Betrokkenheid bij de zorg en een uitstekende relatie met onze klanten en de zorgverleners is wat ons kenmerkt. Onze verzekerden kunnen rekenen op een snelle, vriendelijke en correcte dienstverlening. De afgelopen vier jaar zijn we in verschillende onderzoeken als beste vrij toegankelijke zorgverzekeraar naar voren gekomen. Dit willen we natuurlijk zo houden!

DSW is een innovatieve organisatie. DSW ontwerpt, ontwikkelt en realiseert bijna alle applicaties zelf. Alles wordt in het werk gesteld om klanten goede service te verlenen en medewerkers maximaal in hun werkzaamheden te ondersteunen. En dat gaat goed! Een voorbeeld: Declaraties van verzekerden worden gemiddeld binnen vijf werkdagen uitbetaald.

Kortom: groot genoeg voor complexiteit en verscheidenheid, klein genoeg voor flexibiliteit en snelheid.

Oproepkracht receptie/facilitair medewerker

Den Haag

Bekijk vacature

Open sollicitatie stageopdracht

Gouda

Bekijk vacature

Open Sollicitatie IT junior

Gouda

Bekijk vacature

Open sollicitatie afstudeeropdracht

Gouda

Bekijk vacature

Online Game Presenter

Malta

Bekijk vacature