Werkstudent bij het Conversational team

Wil jij een kijkje nemen bij een organisatie die alle software zelf ontwikkelt? Lees dan vooral verder!


Wat ga jij doen?

DSW is een innovatieve organisatie. Alles wordt in het werk gesteld om klanten goede service te verlenen en medewerkers maximaal in hun werkzaamheden te ondersteunen. Daarom ontwerpen, ontwikkelen en realiseren we bijna alle ICT-applicaties zelf. 

DSW is over de jaren heen gegroeid in het aantal verzekerden. Daarmee is de hoeveelheid klantvragen tussen DSW en haar verzekerden ook gestegen. Daarnaast is er de afgelopen jaren een groeiende vraag naar self-service. Dat is bijvoorbeeld het afhandelen van vragen, zonder tussenkomst van een medewerker. Om aan deze vraag te voldoen heeft DSW een chatbot gebouwd, die verzekerden bijstaat met algemene vragen. Het Conversational team bij DSW is continu bezig om de chatbot te verbeteren. Het optimaliseren en up-to-date houden van onderwerpen waar de chatbot antwoord op geeft, het toevoegen van nieuwe onderwerpen en het ophalen van feedback zijn een greep uit de werkzaamheden waar het team zich mee bezig houdt. 

Onderwerpen waarmee jij mee aan de slag gaat: het verbeteren van het ophalen van feedback bij onze gebruikers en het beter maken van de taalherkenning rondom het onderwerp zorg in het buitenland. Kom jij helpen bij het verbeteren van Nikki, de chatbot van DSW? 

DSW Zorgverzekeraar

700 medewerkers

Schiedam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Automatisering/IT

Business Analyse

Customer Support

Cyber security

Cybercrime

Digital ethics

Information Security Management

Privacy, Security en Risk

Quantitative analyse

Quantum Computing

Scientific Computing

Software development

Software Engineering

Tester

User Experience Design

Meer

Talenten

Flexibiliteit

Innovativiteit

Klantgerichtheid

Meer


Wat verwachten wij van jou


Wij bieden:

Disclaimer

Wij vinden het belangrijk om de selectieprocedure zo goed en zorgvuldig mogelijk te kunnen uitvoeren. Het screenen van openbare social media pagina's zoals Linkedin of Instagram behoort hierbij tot de mogelijkheden. Mocht deze screening vragen oproepen, dan zal dit tijdens een eventueel selectiegesprek bespreekbaar worden gemaakt.


Wie zijn wij

DSW Zorgverzekeraar is een middelgrote zorgverzekeraar met zo'n 710.000 verzekerden en een regionaal karakter. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij het station, en is goed bereikbaar met trein, tram, bus en metro.

Oproepkracht receptie/facilitair medewerker

Den Haag

Bekijk vacature

Open sollicitatie stageopdracht

Gouda

Bekijk vacature

Open Sollicitatie IT junior

Gouda

Bekijk vacature

Open sollicitatie afstudeeropdracht

Gouda

Bekijk vacature

Online Game Presenter

Malta

Bekijk vacature