Operationeel Marketeer

Ben jij de veelzijdige collega die moeiteloos marketingvaardigheden inzet om de klantbeleving naar nieuwe hoogten te tillen?


Wat ga jij doen

Jouw rol als Operationeel Marketeer betekent sowieso dat je een waardevolle aanvulling zal zijn in ons compacte, maar gedreven Marketing Team.

Na een grondige kennismaking met onze producten ga je zelfstandig en/ of in samenwerking met subteams aan de slag. Jouw projecten variëren, en dat vind je leuk!  De ene keer werk je aan een toffe landingspagina voor een campagne, de andere keer start je een project om bepaalde dienst of product te verbeteren naar aanleiding van klantfeedback. Hoe dan ook, elke opdracht pak je met volle enthousiasme aan. Bekijk hier ons laatste succes!

Als Operationeel Marketeer bij MKB Brandstof werk je intensief samen met belanghebbenden uit diverse teams, waaronder onze Productmanager, Pega Ontwikkelaar, collega’s van de Klantenservice en applicatiebeheerders. Je onderscheidt je door je sterke communicatieve vaardigheden en je beheersing van projectmanagement.

MKB Brandstof

74 collega’s

Rotterdam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

(Cross) mediale Communicatie

B2B / B2C Marketing

Communicatie/PR Algemeen

Content Creation

Grafisch

Growth Marketing

Marketing

SEA

SEO

Social Media

Meer

Talenten

Focus op details

Klantgerichtheid

Marktgerichtheid

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

MKB Brandstof in Rotterdam heeft een sterke positie in de zeer dynamische markt van betalingen en gemak rondom de auto. Met tank- en laadpassen zorgen zij ervoor dat alle tankbeurten, parkeertransacties, wasbeurten en laadsessies maandelijks op één fiscus proof factuur worden verzameld. De onderneming streeft naar sterke groei en verbreding binnen alle domeinen waarin zij actief is. De cultuur is open, ondernemend en informeel.

Stage bedrijfskunde

Ridderkerk

Bekijk vacature

Marketing Manager

Rotterdam

Bekijk vacature

Stage Grafisch Design / DTP

Rotterdam

Bekijk vacature

Internship Growth / E-Commerce

Rotterdam

Bekijk vacature

Customer Experience Specialist (English)

Valencia

Bekijk vacature