Trainee Test Analist

DSW Zorgverzekeraar ontwerpt, bouwt en beheert bijna al haar applicaties zelf. Wat gebouwd wordt moet grondig worden getest. In het traineeship Test Analist leiden we daarom veelbelovende starters op tot volwaardige, allround testers.


Trainee Test Analist

Ben jij die veelbelovende starter? Om meteen een goed beeld te krijgen van het testvak loop je de eerste weken met ervaren testers mee. Zo doe je breed kennis op en vorm je een beeld van wat jouw kwaliteiten en interesses zijn. Wanneer je er klaar voor bent, begin je met de opleiding TMap NEXT, de leidende certificering in Nederland. Na afronding hiervan ga je als volwaardig Test Analist aan de slag om onze applicaties nog beter te maken!

Je werkzaamheden zullen direct het gehele testproces beslaan: voorbereiden, specificeren, uitvoeren, afronden en overdragen. Je wordt de kenner van onze applicaties, signaleert en analyseert knelpunten en komt met voorstellen ter verbetering.

DSW Zorgverzekeraar

700 medewerkers

Schiedam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Automatisering/IT

Tester

Talenten

Flexibiliteit

Innovativiteit

Klantgerichtheid

Meer


Jij hebt:


Wij bieden:


Wie zijn wij

DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met landelijk ruim 700.000 verzekerden. Bij DSW vinden we dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Daarom zijn wij nauw bij de zorg betrokken, hebben we een uitstekende relatie met onze klanten én zorgverleners en participeren we in veel zorginhoudelijke projecten. Veel van de systemen die ons helpen bij de serviceverlening aan onze verzekerden, bouwen wij zelf. Voorbeelden hiervan zijn onze websites (dsw.nl, mijn.dsw.nl) en apps die we continu testen op gebruiksvriendelijkheid. Ook meer op de achtergrond werken we hard aan nieuwe en huidige systemen om te zorgen voor een snelle en correcte dienstverlening.

Werken bij DSW betekent onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie. Er heerst een no-nonsense cultuur. Samen maken we het verschil! Alles wordt in het werk gesteld om onze klanten goede service te verlenen.

DSW is groot genoeg om echt onderscheidend te kunnen zijn. DSW kenmerkt zich als een familiebedrijf en is klein genoeg om de flexibiliteit en snelheid niet te verliezen, maar is ook groot genoeg om grote dingen te kunnen aanpakken.

Business Processmanagement Traineeship | september 2024

Utrecht

Bekijk vacature

Stage bedrijfskunde

Ridderkerk

Bekijk vacature

Python Developer

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Scientist

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Analist

Rotterdam

Bekijk vacature