Research Consultant UX kwalitatief

Wil jij je als kwalitatief onderzoeker meer gaan richten op UX-onderzoek of ben jij een UX-onderzoeker die zichzelf wat breder wil gaan ontwikkelen op het gebied van customer experience, dan zoeken wij jou! Kom werken bij een toonaangevend full-service marktonderzoeksbureau in Rotterdam. De functie van Research Consultant bij Blauw Research wellicht jouw nieuwe baan!


Wat ga jij doen

Als (UX) Research Consultant ben je echt bezig met onderzoek en adviseer je opdrachtgevers waar punten ter verbetering liggen. Daarnaast spring je in op andere onderzoeken die gerelateerd zijn aan customer experience en draait je hand niet om voor gesprekken met consumenten, ondernemers, belangrijke zakelijke stakeholders van grote organisaties en bedrijven of een ‘hoge pief’.

Taken en verantwoordelijkheden:

Blauw Research

85 medewerkers

Rotterdam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Automatisering/IT

Multimedia Design

User Experience Design

Talenten

Flexibiliteit

Focus op details

Onafhankelijkheid

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Blauw is een Rotterdams bureau met een Rotterdamse mentaliteit. We zijn onverschrokken aanpakkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ons team van onderzoekers, specialisten en consultants bruist van de kennis en ambitie, die we graag inzetten voor onze klanten. We starten elke werkdag met het team, genieten samen van een uitgebreide, gezonde lunch en organiseren regelmatig een sportieve activiteit, borrel of feest.

Stage bedrijfskunde

Ridderkerk

Bekijk vacature

Python Developer

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Scientist

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Analist

Rotterdam

Bekijk vacature

Business Analist

Rotterdam

Bekijk vacature