Projectleider Fysieke Leefomgeving

Breng jij graag jouw kennis en vaardigheden over op anderen. Doe je dit bij voorkeur binnen het publieke domein, dan hebben wij de functie die bij jou past!

Wij zijn voor onze discipline Onderzoek & Advies op zoek naar een Projectleider, die op zijn of haar ‘eigen’ wijze mens en organisatie begeleidt in het continu veranderende landschap van onze opdrachtgevers. Thema’s als duurzaamheid, energietransitie, complexe woningbouwopgaven en ruimtelijke plannen zijn dan niet meer weg te denken in de wereld waar onze opdrachtgevers zich begeven.


Wat ga jij doen

In deze rol adviseer jij onze opdrachtgevers op een scherpe wijze en weet jij deze in de regel aan te zetten tot verandering en verbetering. Voor organisatie brede (beleids)advisering met een tactisch en/of strategisch karakter draai jij je hand niet om. Jij signaleert, anticipeert en volgt de ontwikkelingen binnen ons werkveld op de voet en presenteert de effecten hiervan  aan de hand van praktische toepassingen aan onze opdrachtgevers. In de rol van Projectleider begeleid jij zowel interne als externe collega’s bij het uitvoeren van projecten en weet jij ze mee te krijgen in de gewenste ‘route’ naar een optimaal resultaat. Onderling kennis delen staat bij Senze hoog in het vaandel, wij geloven in een voortdurende ontwikkeling van mensen en jij vervult hierin een belangrijke rol. Jij bent in jouw rol als interne en externe projectleider in staat om niet alleen jezelf, maar ook anderen te laten groeien op zowel inhoudelijke deskundigheid als houding en gedrag. Samen maken wij tenslotte het verschil!

Senze

60 medewerkers

Den Haag

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Beleid

Operations Research

Overheid algemeen

Research

Meer

Talenten

Assertiviteit

Besluitvaardigheid

Focus op details

Meer


Wie zoeken wij

Wij zoeken een projectleider/adviseur voor 32-40 uur per week met de volgende achtergrond:


Wat bieden wij

Wij bieden je een functie binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. 

De beloning en overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de samenwerkingsvorm en ervaring. Qua primaire beloning kent Senze een vast en variabele component in haar salarisgebouw. Hierdoor wordt er voor gezorgd dat positieve resultaten direct van invloed zijn. De salarisindicatie van deze rol ligt tussen de € 4.500 en  € 7.000. Het variabele deel van je salaris kan oplopen tot 30% van je vaste salaris.

Meelopen in onze eigen trainingen en projecten, zodat je onze dienstverlening goed leert kennen.


Wie zijn wij

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze
Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. De titel ‘Great Place To Work’ is een mooie bevestiging dat we de juiste stappen zetten met onze programma’s ten behoeve van de ontwikkeling van onze mensen. Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat overheden ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, – en organisatieverandering. De oplossingen die Senze biedt zijn training & coaching, interim management, onderzoek & advies of een mix hiervan

Market Researcher

Rotterdam or Amsterdam

Bekijk vacature

Stagiair(e) Sales

Amsterdam

Bekijk vacature

Content Coördinator

Hilversum

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Juridisch Traineeship in de Publieke Sector

Nederland

Bekijk vacature