Projectleider Planmatig Onderhoud

Een resultaatgerichte projectleider met sterke communicatieve vaardigheden


Wat ga jij doen

In je rol als projectleider Planmatig Onderhoud ben je vooral actief op het gebied van vastgoed, maar ook het beheer en onderhoud van woningen of andere gebouwen. Je zorgt voor een deskundige en onderbouwde beoordeling van alle onderhoudsplannen. Met het correct managen van projecten zorg je ervoor dat de woningen van onze huurders in goede staat zijn én blijven. Het voorbereiden en realiseren van deze onderhoudsprojecten zijn daarom jouw belangrijkste verantwoordelijkheid.

Je hebt inzicht in lopende zaken en voelt feilloos aan als er procesmatig of technisch iets schort. Met deze voelsprieten zoek je actief en op eigen initiatief naar kansen en ontwikkelingen. Jij bent de drijvende kracht achter het verbeteren van prestaties en de intensivering van samenwerkingen met partners. Tijdens gesprekken met aannemers of installateurs spreek je dezelfde taal. Miscommunicatie over vakjargon? Dat gebeurt - als het aan jou ligt - zeker niet.

Over communicatie gesproken. Het maken van verbetervoorstellen doe je samen met collega’s en partners. Je zorgt voor inzicht op de kwaliteit, geeft advies, monitort én evalueert (wederzijdse) prestaties volgens afspraak. Merk je dat er bijsturing nodig is? Dan beroep je je wederom op jouw sterke communicatieve

Havensteder

400 medewerkers

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Bouwkunde

Calculatie

Constructie

Projectontwikkeling

Research & Development

Stedenbouwkunde

Urban Management and Development

Vastgoed

Werkvoorbereiding

Meer

Talenten

Besluitvaardigheid

Creativiteit

Focus op details

Meer


Wie zoeken wij

Het ligt misschien voor de hand, maar het kunnen managen van projecten speelt een centrale rol. Je brengt de behoeften van onze klanten nauwkeurig in kaart en weet bewoners(commissies) te overtuigen van wat de volgende goede stap is.

Een proactieve houding komt enorm van pas als projectleider Planmatig Onderhoud. Je weet om te gaan met de zelfstandigheid die bij deze functie hoort. Kansen aangrijpen doe je graag op eigen initiatief, maar je leert ook graag van anderen. Kortom, het inrichten en professionaliseren van je rol zijn kenmerkend voor jouw drive.

Dit vinden wij ook belangrijk:

Je denkt en werkt op hbo-niveau en/of hebt aantoonbaar nuttige werkervaring opgedaan. Bij voorkeur heb je begrip van de commerciële dynamiek binnen onze sector en weet je het nodige over risicomanagement.


Wat bieden wij

Goed om te weten


Wie zijn wij

Wij zijn Havensteder!

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Havensteder afwisselend, boeiend en soms onvoorspelbaar. Kun jij dat aan? Dan ben je van harte welkom!

Wij zijn een grote woningcorporatie in de regio Rotterdam. We zijn sterk in wonen. Wat je ook doet, uiteindelijk is dat waar je aan werkt: mensen met een beperkt inkomen of kwetsbare positie een thuis bieden.

 

Ontwikkelaar

Voorburg

Bekijk vacature

Management Trainee

Vlissingen

Bekijk vacature

Logistics Engineer Venlo

Venlo

Bekijk vacature

Lead Engineer Hull Doors

Vlissingen

Bekijk vacature

Junior Logistics Engineer

Venray

Bekijk vacature