Projectmanager bouw

Een ervaren projectmanager in de woningbouw, die ijzersterk communiceert


Wat ga jij doen

Als projectmanager Realisatie in regio Rotterdam sta je middenin het politieke speelveld, waar o.a. onze interne organisatie, de gemeente en andere derde partijen deel van uitmaken. In dit politieke speelveld is de uitdaging om binnen het beschikbare budget een duurzaam en veilig thuis te realiseren voor onze huurders. Dat doe je door het leiden van grootschalige renovatie-, herstructurerings- en nieuwbouwprojecten. Geen project is hetzelfde, je bent bezig met het meewerken aan nieuwbouw voor een divers stadcentrum tot een renovatieproject in bewoonde staat die Zuid weer echt op de kaart zet. Jij draagt zorg over deze projecten vanaf de werkvoorbereidingsfase tot en met het in beheer nemen van het vastgoed na de oplevering.

Dit houdt in:

Havensteder

400 medewerkers

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Bouwkunde

Calculatie

Constructie

Projectontwikkeling

Research & Development

Stedenbouwkunde

Urban Management and Development

Vastgoed

Werkvoorbereiding

Meer

Talenten

Besluitvaardigheid

Creativiteit

Focus op details

Meer


Wie zoeken wij

Als projectmanager Realisatie weet je de aan jou toegewezen projecten van a tot z te managen en laat je je niet zo snel uit het veld slaan. Het is van belang dat je standvastig bent en in hectische momenten het overzicht weet te bewaren. Je hebt oog voor verbeteringen en weet deze over door te voeren. Ook kan je ijzersterk communiceren met opdrachtgevers en co-makers.

Je bent in het bezit van een (bouwkundige) MBO of HBO diploma aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld projectleider in de woningbouw. Ervaring en kennis van design- en build-trajecten en de UAV-gc hebt is van groot belang in deze functie. Tot slot heb je passie voor jouw vak en ben je een uitblinker als het gaat om energie, doorzettingsvermogen, lef en kwaliteit.


Wat bieden wij

Goed om te weten

Een pre-employment screening is een onderdeel van de procedure. Wanneer jij de kandidaat bent waarmee wij verder willen, dan vragen wij International Integrity Services een screening uit te voeren. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag, controle diploma's en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de screening. Een assessment maakt ook onderdeel uit van de procedure.

Bij Havensteder hechten wij groot belang aan diversiteit. Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere woningcorporatie te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!


Wie zijn wij

Wij zijn Havensteder!

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Havensteder afwisselend, boeiend en soms onvoorspelbaar. Kun jij dat aan? Dan ben je van harte welkom!

Wij zijn een grote woningcorporatie in de regio Rotterdam. We zijn sterk in wonen. Wat je ook doet, uiteindelijk is dat waar je aan werkt: mensen met een beperkt inkomen of kwetsbare positie een thuis bieden.

 

Ontwikkelaar

Voorburg

Bekijk vacature

Management Trainee

Vlissingen

Bekijk vacature

Logistics Engineer Venlo

Venlo

Bekijk vacature

Lead Engineer Hull Doors

Vlissingen

Bekijk vacature

Junior Logistics Engineer

Venray

Bekijk vacature