Stage in marketing & communicatie

Zoek jij een uitdagende stage waar je zelfstandig aan de slag gaat met marketing, content creatie en video? Kom stage lopen bij In2Talent!


Wat ga jij doen

Als marketing & communicatie stagiair bij In2Talent ga jij aan de bak om zowel potentiële In2Talenters als opdrachtgevers te bereiken. Je werkzaamheden zijn iedere dag weer anders. Met jouw initiatief breng je zelf ook geregeld ideeën op tafel. Je gaat aan de slag met het gehele creatieve proces: van het organiseren van brainstormsessies tot het uiteindelijk inplannen en online zetten van de content & video’s en het evalueren van het bereik hiervan.

Tijdens je stageperiode ga je in kaart brengen op welke manier en met welke content en/of video’s we onze doelgroepen het beste kunnen bereiken. Dit doe je vooral door heel veel te leren en proberen, je stage draait natuurlijk om het opdoen van ervaring!

 

In2Talent

30 medewerkers

Landelijk, afhankelijk van jouw woonplaats

Wij hebben kantoren in Den Haag, Arnhem en Tilburg. Vanuit deze steden richten wij ons op de gehele inkoop & FM markt (dus woon je in Maastricht of Groningen, niet getreurd, onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland). 

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

(Cross) mediale Communicatie

B2B / B2C Marketing

Communicatie/PR Algemeen

Content Creation

Growth Marketing

Marketing

Social Media

Taal en cultuur

Vormgeving

Website design

Meer

Talenten

Flexibiliteit

Klantgerichtheid

Probleemanalyse

Meer


Wie zoeken wij

 


Wat bieden wij

Gedurende je stageperiode word je begeleid door onze managing consultant Arien en krijg je extra ondersteuning op het gebied van marketing & communicatie van onze inhouse communicatie manager Joost. Daarnaast is er de mogelijkheid om gesprekken in te plannen met onze coach Christel voor je persoonlijke ontwikkeling (ook ideaal voor de reflectie die je ongetwijfeld moet schrijven). Daarnaast krijg je als stagiair marketing & communicatie bij In2Talent:


Wie zijn wij

De inkoop collega’s van In2Talent voeren inkoop en contractmanagement opdrachten uit bij organisaties in de private en publieke sector. Je kunt denken aan gemeenten en de rijksoverheid, maar ook commerciële partijen met een winstoogmerk, zoals Danone en Engie. De werkzaamheden zijn bij iedere opdracht anders. Naast learning on the job volgen In2Talenters een persoonlijk en vakinhoudelijk opleidingsprogramma.

Marketing Manager

Rotterdam

Bekijk vacature

Stage Grafisch Design / DTP

Rotterdam

Bekijk vacature

Internship Growth / E-Commerce

Rotterdam

Bekijk vacature

Customer Experience Specialist (English)

Valencia

Bekijk vacature

Internship E-Commerce Manager

Rotterdam

Bekijk vacature