Recruitment & Employer Branding Specialist

Als recuitment & employer branding specialist bij NTT DATA Business Solutions kun je echt impact maken. NTT DATA Business Solutions heeft de juiste mensen nodig om de potentie die er is in de markt te kunnen vervullen en je krijgt de middelen en vrijheid om die collega's te vinden en te introduceren. Met jouw creativiteit en overtuigingskracht kun jij meebouwen aan het succes.


Wat ga jij doen

Als recruitment & employer branding specialist ben jij verantwoordelijk voor alle recruitmentactiviteiten; van het schrijven van wervende vacatureteksten, interviewen, arbeidsvoorwaardelijke gesprekken, het bouwen aan een stevig werkgeversmerk, tot het onderhouden van kwalitatieve talentenpools. Jij zet jouw creativiteit en overtuigingskracht optimaal in om de juiste kandidaten aan NTT DATA Business Solutions te vinden en te binden. Je zorgt voor een strakke coördinatie van het proces om in deze hectische markt de juiste kandidaat te vinden. Je werkt nauw samen met directe collega’s, leidinggevenden en de consultants en bent het eerste aanspreekpunt voor externe bureaus.

Bij NTT DATA Business Solutions krijg je alles wat je nodig hebt om de juiste collega’s te vinden en te enthousiasmeren. Daarnaast kom je terecht in een organisatiecultuur waar respect en betrokkenheid voorop staan. Ben jij klaar om de organisatie nog meer te laten groeien? Dan is deze zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng wellicht voor jou!

NTT DATA Business Solutions

180 in Nederland en 11.000 wereldwijd

Den Bosch

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Career Management

Employer Branding

Human Resources

Recruitment

Talent Management

Training

Meer

Talenten

Flexibiliteit

Focus op details

Klantgerichtheid

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Digitale transformatie? Daar kun je als bedrijf niet meer omheen als je voorop wil lopen in jouw industrie. Met de juiste technologie haal je namelijk alles uit je organisatie. Een uitdaging die we bij NTT DATA Business Solutions omarmen. Onze consultants ontwikkelen, implementeren, beheren en verbeteren SAP-oplossingen en laten ze werken voor bedrijven én voor werknemers.

Klinkt het zoeken naar nieuwe collega’s als een uitdaging die jou op het lijf geschreven is? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Denk je misschien dat jouw vaardigheden niet bij een bedrijf als het onze passen? Think again! Wij zorgen dat jij in jouw nieuwe rol impact maakt. Van ons krijg je alles wat je nodig hebt om de juiste collega’s te vinden en te introduceren binnen NTT DATA Business Solutions. Daarnaast kom je bij ons terecht in een organisatiecultuur waar respect en betrokkenheid voorop staan. Ben jij klaar om onze organisatie nog meer te laten groeien?

Office Manager

Rotterdam

Bekijk vacature

MSP Recruiter

Hoofddorp

Bekijk vacature

Marine HR Advisor

Rotterdam

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Junior/Medior Contractmanager

Hoofddorp

Bekijk vacature