Customer Experience Specialist

Klaar voor het avontuur van je leven in Valencia? Wil je werken in het zonnige Valencia en deel uitmaken van ons superdynamische team? Vanuit ons kantoor in Valencia is ons doel klanten een 9+ WOW-service te bieden. We zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst voor onze klantenservice. Iemand die gepassioneerd is over het helpen van klanten, graag uitstekende service wil bieden, interesse heeft in drukwerk/grafisch ontwerp en op zoek is naar een uitdagende omgeving met gemotiveerde en ambitieuze collega's.


Wat ga je doen

Ons huidige BENL Customer Service team bestaat al uit getalenteerde collega's uit verschillende plaatsen in Nederland en België, met één gemeenschappelijk doel: de beste service bieden aan onze Benelux klanten en hen tevredenstellen!

Denk je dat jij het ontbrekende puzzelstukje bent? Blijf lezen!

HelloPrint

 180+ team from 34 countries

Rotterdam & Valencia

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Business Development

Communicatie/PR Algemeen

Customer Relation Management

Customer Support

E-Commerce algemeen

Grafisch

Sales

Meer

Talenten

Besluitvaardigheid

Commercialiteit

Discipline

Meer


Waarom jij dit kan


Start je nieuwe avontuur en carriere in het zonnige Valencia


Wij zijn HelloPrint

Ondernemerschap, vrijheid en verantwoordelijkheid en groei: het zit in ons DNA. Met een team van meer dan 180 professionals uit 34 landen bouwen wij al sinds 2013 het grootste platform voor gepersonaliseerde print producten ter wereld.
Wil je deel uitmaken van een van de meest gemotiveerde en gepassioneerde teams op aarde en echt impact maken? Sluit je nu bij ons aan!

Alles wat wij doen is gebaseerd op data, techniek en marketing. Bij ons vind je geen print persen, maar een innovatief platform waar wereldwijd honderdduizenden mensen gebruik van maken HelloPrint is officieel erkend als een Great Place to Work en met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar zijn wij dé plek om jezelf hard te ontwikkelen. In het hartje van Rotterdam zit ons hoofdkantoor en in het zonnige Valencia zit onze Customer Experience Center.

 

Stage bedrijfskunde

Ridderkerk

Bekijk vacature

Python Developer

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Scientist

Rotterdam

Bekijk vacature

Marketing Manager

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Analist

Rotterdam

Bekijk vacature