Commercieel (Grafisch) Ordermanager

Als Commercieel (Grafisch) Ordermanager bij HelloPrint Merch ben je verantwoordelijk voor het adviseren, verwerken en inkopen van onze grootste en meest waardevolle klanten. Met een commerciele blik, energie, snelheid en klantgerichtheid ga je te werk. Een uitdagende baan met veel afwisseling voor een veelzijdige print/merchandise professional.


Wat je doet

Samen met het team zorg je ervoor dat we het maximale potentieel halen uit onze belangrijkste klanten om zo onze omzet te stimuleren. Aangezien wij geen eigen productie hebben, maar een netwerk van maar liefst driehonderd internationale print producenten, is elke dag en elke order anders. Je begeleidt klanten door het hele proces; je garandeert een snelle en gemakkelijke afhandeling voor de klant, maar tegelijkertijd denk je na over het optimaliseren van onze marge. Voor deze rol zijn we op zoek naar de perfecte mix van een commerciële mindset, grafische expertise en sterke communicatieve vaardigheden.

 

HelloPrint

 180+ team from 34 countries

Rotterdam & Valencia

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Accountmanagement

Business Consultancy

Business Development

Customer Relation Management

E-Commerce algemeen

Grafisch

Sales

Meer

Talenten

Besluitvaardigheid

Commercialiteit

Discipline

Meer


Wat we zoeken


Waarom HelloPrint


Wij zijn HelloPrint

Ondernemerschap, vrijheid en verantwoordelijkheid en groei: het zit in ons DNA. Met een team van meer dan 180 professionals uit 34 landen bouwen wij al sinds 2013 het grootste platform voor gepersonaliseerde print producten ter wereld.
Wil je deel uitmaken van een van de meest gemotiveerde en gepassioneerde teams op aarde en echt impact maken? Sluit je nu bij ons aan!

Alles wat wij doen is gebaseerd op data, techniek en marketing. Bij ons vind je geen print persen, maar een innovatief platform waar wereldwijd honderdduizenden mensen gebruik van maken HelloPrint is officieel erkend als een Great Place to Work en met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar zijn wij dé plek om jezelf hard te ontwikkelen. In het hartje van Rotterdam zit ons hoofdkantoor en in het zonnige Valencia zit onze Customer Experience Center.

 

Marketing Manager

Rotterdam

Bekijk vacature

Business Consultant

Sliedrecht

Bekijk vacature

Stage Grafisch Design / DTP

Rotterdam

Bekijk vacature

Internship Growth / E-Commerce

Rotterdam

Bekijk vacature

Internship Customer Experience Specialist (Dutch)

Valencia

Bekijk vacature