Afstuderen in inkoop

Ben jij leergierig, ambitieus en op zoek naar een kans om jezelf binnen het inkoop vakgebied te ontwikkelen? Schrijf je afstudeerscriptie bij In2Talent! Een mooie start van je carrière, want veel van onze afstudeerders gaan na het afronden van hun studie bij ons aan de slag.


Wat ga jij doen

Als afstudeerder bij In2Talent voer je zelfstandig een onderzoek uit naar een (in overleg opgesteld) inkoopvraagstuk. De inkoopwereld is continu in ontwikkeling en jouw onderzoek helpt ons om in te spelen op onze snel veranderende branche. Je kunt denken aan een onderzoek naar wat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne betekent voor inkoop, je kunt dieper duiken in één van de 7 thema’s van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen of onderzoeken wat de positie van contractmanagement is binnen mkb-bedrijven. Dit is slechts een greep uit de toffe ideeën die wij hebben! Heb je zelf een idee voor jouw onderzoek, dan staan wij hier natuurlijk ook voor open. Uiteraard wordt er bij het opstellen van jouw inkoopvraagstuk rekening gehouden met de eisen van jouw opleiding.

Aan het einde van jouw afstudeerperiode heb jij het volgende in kaart gebracht m.b.t. de hoofdvraag van jouw afstudeerscriptie:

In2Talent

30 medewerkers

Landelijk, afhankelijk van jouw woonplaats

Wij hebben kantoren in Den Haag, Arnhem en Tilburg. Vanuit deze steden richten wij ons op de gehele inkoop & FM markt (dus woon je in Maastricht of Groningen, niet getreurd, onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland). 

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

(Europese) aanbesteding

Beleid

Categoriemanagement

Contractmanagement

Inkoop

Inkooplogistiek

Supply Chain

Supply Chain Management

Meer

Talenten

Flexibiliteit

Klantgerichtheid

Probleemanalyse

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij

Wil jij onderdeel worden van het leukste en leergierigste team jonge inkoopprofessionals van Nederland? Als afstudeerder bij In2Talent krijg je:


Wie zijn wij

Bij In2Talent leiden wij Young Professionals in de Inkoop op in een tweejarig programma. Onze collega’s doen werkervaring op als volledig professional bij diverse opdrachtgevers in de publieke en private sector. Een goede combinatie tussen ‘learning on the job’ en de begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo groeien onze In2Talenters razendsnel tot onderscheidende inkopers. Kortom, In2Talent is, net als het inkoopvak, constant in beweging. Dus, wil jij een vliegende start van jouw carriére in de inkoop? Dan is In2Talent perfect voor jou!

Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland, dus het maakt niet uit waar je woont. Je komt in een informele en jonge organisatie terecht, waar collegialiteit, initiatief en kennis(deling) centraal staan. Én natuurlijk vinden wij het mega belangrijk om plezier met elkaar te hebben! Om deze reden organiseren we regelmatig leuke ‘In2Fun’ activiteiten. Denk hierbij aan tennissen, boottochten of super leuke vrijmibo’s.

Business Consultant

Sliedrecht

Bekijk vacature

Internship Growth / E-Commerce

Rotterdam

Bekijk vacature

Market Researcher

Rotterdam or Amsterdam

Bekijk vacature

Stagiair(e) Sales

Amsterdam

Bekijk vacature

Content Coördinator

Hilversum

Bekijk vacature