(Junior) Projectleider Gebiedsontwikkeling

Bouw jij mee aan de stad van morgen als Projectleider Gebiedsontwikkeling? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons dynamische team! 


Wat ga jij doen

In de functie Junior Projectleider ondersteun jij de Senior Projectleider en ben jij de trekker van verschillende deelprojecten zoals het organiseren van inspiratiedagen en op actieve wijze betrekken van bewoners bij de ontwikkeling van hun stad. Ook zijn topics als de aanleg van een nieuw recreatiegebied of herinrichting van een woonwijk aan de orde. De projecten waar je aan werkt kunnen in een beginnende fase zijn waarbij de wenselijk- en haalbaarheid nog bekeken moet worden. Maar ook projecten die al verder in ontwikkeling zijn kunnen onderdeel zijn van je werkzaamheden. 

 

Je bent intern en extern aanspreekpunt voor jouw deelprojecten en werkt nauw samen met alle stakeholders om ervoor te zorgen dat de belangen binnen het project in acht worden genomen en er een gemeenschappelijk doel wordt bereikt. Als Junior Projectleider Gebiedsontwikkeling maak je impact op de leefomgeving en je levert dus een mooie maatschappelijke bijdrage. 

Senze

60 medewerkers

Den Haag

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Rechten/juridisch algemeen

Sociaal Juridische Dienstverlening

Talenten

Aanpassingsvermogen

Assertiviteit

Initiatief

Meer


Wie zoeken wij

Soft skills

 

 

 

 

 

Uiteraard begeleiden wij jou in het ontwikkelen van je soft skills! Wij verwachten nog niet dat je dit allemaal meteen volledig zelfstandig kan als Junior, maar hier groei je met onze opleiding en coaching naartoe. 

 

Hard skills 

●       Jij beschikt over een (afgeronde) HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld Planologie, Urban Geografie, Bouwkunde etc. 

●       Je wil 32 uur tot 36 uur werken. 


Wat bieden wij

Bij Senze TalentLab krijgen ambitieuze nieuwkomers zonder of met weinig ervaring de kans om bij de overheid te werken. We bieden je een maatwerkpakket aan van cursussen, 'on the job' training en coaching, waarmee jij binnen een jaar tijd klaargestoomd wordt als de ambtenaar van de toekomst.

 

Hoe ziet jouw traject eruit?

Als TalentLab-trainee maak je vanaf dag één deel uit van het team in de gemeente waar je komt te werken. Je krijgt maandelijks vakinhoudelijke trainingen van ervaren adviseurs en coaching op het gebied van je competenties. Tijdens je traineeship ontvang je een salaris vanaf €2500,- tot €3000,- o.b.v. 36 uur.  En kun je rekenen op begeleiding bij elke stap.

 

Het mooie van TalentLab is dat we jou 100% baangarantie bieden! Na afloop van het begeleidingstraject van ongeveer een jaar, treed je bij goed functioneren in dienst bij de gemeente.


Wie zijn wij

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze

Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat non-profit organisaties ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering. De oplossingen die Senze biedt zijn training & coaching, interim management en advies of een mix hiervan. Werken bij Senze betekent deel uitmaken van een dynamische en succesvolle organisatie.

 

Stage juridisch student bij Stichting De Verre Bergen

Rotterdam

Bekijk vacature

Junior Omgevingsplanjurist

Den Haag

Bekijk vacature

Junior Jurist Omgevingsrecht

Den Haag

Bekijk vacature

Junior Beleidsmedewerker Wonen

Den Haag

Bekijk vacature

Junior Beleidsmedewerker VTH

Den Haag

Bekijk vacature