IT Logistics Consultant

Ben je op zoek naar een kickstart van je carrière? Wil je werken voor een internationale, ambitieuze en groeiende organisatie in Rotterdam? Flo Group biedt een geweldige kans voor jonge en ambitieuze professionals om een langdurige Consultancy carrière te starten in de wereld van de internationale implementatie van logistieke oplossingen.


Wat ga je doen

Als nieuwe IT Logistics Consultant begin je aan een programma van 12 maanden, dat bestaat uit het werken aan dynamische projecten, on-the-job en formele training en mentorschap & coaching. Hierdoor krijg je meer inzicht in onze business en kom je in contact met collega's en senior consultants van over de hele wereld. Behalve leren zul je vanaf dag één echt bijdragen aan ons bedrijf. De ervaring is snel, uitdagend en opwindend en er wordt van je verwacht dat je echte resultaten levert om impact te maken.

Wat kun je verwachten?

Flo Group

+ 250 employees globally

1. Rotterdam, The Netherlands HQ
2. Pune, India
3. Caba, Argentina
4. Colleagues living & working in 18 countries

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Automatisering/IT

Consultancy

Logistiek

Management

Supply Chain

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen

Flexibiliteit

Initiatief

Meer


Waar zijn we naar opzoek


Wat bieden wij


Flo Group

We implementeren, ontwikkelen, integreren en verbinden software om elk supply chain en logistiek probleem op te lossen. Ons multiculturele team werkt samen vanuit de hele wereld om de verwachtingen van klanten te overtreffen.

We bouwen oplossingen op basis van Oracle-technologieën. Veel van onze consultants hebben meer dan 10 jaar ervaring met Oracle en het verbeteren van logistieke processen.

Als het gaat om Oracle Transportation Management bieden we een ongeëvenaarde kennisdiepte. Onze solution architects hebben meer dan 15 jaar ervaring met het implementeren van het product en kunnen hun ervaring gebruiken om best practice-oplossingen aan onze klanten te leveren.

 

 

 

 

 

Python Developer

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Scientist

Rotterdam

Bekijk vacature

Data Analist

Rotterdam

Bekijk vacature

Business Analist

Rotterdam

Bekijk vacature

Business Consultant

Sliedrecht

Bekijk vacature